ערב טעימות

מסע קולינרי עם יקב גאיה וג’ורג’ וג’ון

יום‭ ‬שני ‭ ‬26.5

ערב‭ ‬אקסקלוסיבי‭ ‬ל‭-‬24‭ ‬משתתפים‭ ‬הכולל‭ ‬טעימות‭ ‬יין‭ ‬מודרכות‭ ‬על‭ ‬ידי‭ ‬מומחה‭ ‬מהיקב‭ , ‬יחד עם סומלייה המסעדה ולצד‭ ‬מנות‭ ‬ייחודיות‭ ‬של‭ ‬מסעדת‭ ‬ג‮'‬ורג‮'‬‭ ‬וג‮'‬ון‭.

19:30 התכנסות
20:00 תחילת הארוחה

מחיר 850 ש״ח לא כולל שירות

המחיר כולל מים / מים מוגזים וכמובן את היינות שיפתחו לטעימה.

כל היינות הם יינות מיוחדים שלא נמצאים במסעדה ומיוחדים עבור הטעימה, כולל יין מתיישן

יקב גאיה נוסד בשנת 1859 בכפר ברברסקו שבלב אזור Langhe, פיימונטה.
היקב נחשב לאחד המובילים והמשפיעים באיטליה בזכות חדשנותו בטרואר, בגידול ובתהליכי הייצור.
אנג'לו גאיה, הדור הרביעי למשפחה, הוביל רפורמות רבות שתרמו להכרה העולמית ביקב.
כיום בבעלות היקב 4 יקבים הפזורים בכל רחבי איטליה ובמהלך האירוע נטעם יינות מ-3 מתוך 4 היקבים.

היינות שיוגשו בארוחה:

גאיה אידה אתנה לבן
גאיה ויסטמארה
גאיה & ריי שרדונה
גאיה אידה אתנה אדום
גאיה קאמרקנדה
גאיה ברברסקו 1.5 ליטר 2014
גאיה גראפה ספרס

* רק לאחר אישור המסעדה מקומך ישוריין.

תפריט

כל המנות יוגשו למרכז השולחן לחלוקה

  • לחמים עבודת יד שלנו

    פוקאצ'ה, בריוש, לחם מחמצת, גבינות בוטיק, זיתים, צזיקי

  • סלט עלים

    ויניגרט קלאסי, ירקות שורש, גבינת עדי

  • סשימי דג ים

    יוגורט כבשים, מי מלפפון וג'ינג'ר, מלון ספרדי, זוטא לבנה

  • מוס כבד עוף

    קרם חבושים, עירית קצוצה, טוסט תחרה

  • טרטר פילה בקר

    חלמון חופש, צלפים, בצל, צ'יפס ענק

  • ריזוטו דלעת

    ריזוטו, דלעת צלויה, גרעיני דלעת, זעתר טרי, גבינת סיינט מור

  • ספגטיני סרטנים

    ספגטיני עבודת יד בסגנון מנסורה, בשר סרטנים, חמאה וגרידת לימון

  • לברק פרפר

    חמאה חומה, צלפים, תבשיל חומוס וכרובית

  • נתח בשר

    ציר בקר, הל שחור, כורכום טרי, פירה חמאתי

  • שוקלד ושמן זית

    קראמבל שוקולד, קרמל פסיפלורה, פיננסייר שוקולד, שקד ירוק וגלידת מרציפן

  • סברינה

    תזקיק אתרוג של יוליוס עם מי זהר, קולי של תותים ולימון וגנאש שוקולד לבן מוקצף