תפריט ערב

  • לחמים עבודת יד שלנו 48

    לחם מחמצת ופוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים ושום, שמן זית נבאלי של פתורה, חמאת בצל מטוגן מוקצפת, זיתים מתובלים בפיגם

  • סלט ג'ורג' וג'ון 86

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, אגסים ותערובת גרעינים

  • פלמידה כבושה מעושנת קלות 98

    צ'יפס תפוח אדמה באטר, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי דג ים 98

    קושו יוזו, מיץ תפוחי עץ גרנט סמית שרופים, דפי תפוח עץ מוחמצים בלימון, שמן צ'ילי אדום ולאושטיאן

  • טרטר דג ים 98

    רוטב כורכום טרי ותפוז סיני, ויניגרט חלפניו ושאר הירקות

  • קולורבי צלוי ומעושן 84

    שמן עירית, גבינת פטה, זעתר טרי, ויניגרט רימונים ותבלין דואה

  • טרטר בקר 128

    פטריות שיטאקי צליות במרווה, איולי חמאה חומה, ציר בקר ובריוש מח עצם

  • טלה צלוי בבישול ארוך 174

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • נתח בשר 186

    צלוי בג'וספר, שורש פטרוזיליה מזוגג בציר בקר, שום ירוק ופירה תפוח אדמה באטר ושורשים

  • פיצ'י קלמארי 148

    חמאת אנשובי, פטרוזיליה ושום, יין לבן, ביסק סרטנים, חלמון ביצה ופרושוטו טלה

  • טורטליני בצק רבוך 138

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום שחור ואפונת גינה, טוויל גבינת פקורינו צעירה

  • לוקוס צלוי 186

    גרטן שורש סלרי, גבעולי סלרי חלוטים, בר בלאן דאשי ושמן עלי סלרי

  • סינטה טלה 186

    צלויה בפחם עם רוטב קרמל זרעי כוסברה, פילה ושומן קצוצים לקבב, טחינה פיסטוק ופטרוזיליה, צוואר טלה בטורטליני, ציר עוף חום ושורשי כוסברה ארומטים

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל



לבירור אירוע פרטי

דילוג לתוכן