תפריט ערב

  • שפונדרה טלה פריכה 85

    קרם שעועית, בצלצלי שאלוט חרוכים וסלט גרגר נחלים

  • לוקוס משופד על ענף שומר 155

    רוטב בויאבז, דפי פסטה דיקים, תפו"א, זעפרן וירוקים

  • סינטה ופילה טלה צלויים בעשן 155

    עשבי תבלין, פירה ארטישוק ירושלמי וסופריטו ארטישוק

  • לחי עגל שבושלה לילה בתנור אבן 135

    מזוגגת בציר של עצמה, תפו"א ראטה, גזרים אורגניים ושורשים שיש כל השנה

  • נתח קצבים צלוי 135

    ראגו פטריות שיטאקי, אספרגוס סיני, צ'ילי אדום יבש

  • פסטה פיצ'י בעבודת יד 130

    שרימפס קריסטל וקלאמרי מקומי, שום ירוק, זעתר, קראסט צנוברים ופירורי לחם

  • פסטה מבצק של קובה, ממולאת בתרד 90

    בצל שרוף, מנגולד ועשבי תיבול, פיסטוקים, מרק שקדים לבנים, זעתר, חמציץ ותרד

  • ניוקי תרד "שחור" וריקוטה ביתית 110

    עגבניות מיובשות מהקיץ, תרד, אפונה טרייה וציר פרמז'ן

  • דובר סול קלאסי 200

    פירה תפוחי אדמה

  • ניו יורק סטייק צלוי על הגריל 70 ₪ ל-100 גרם

    מח עצמות ובטטה צלויה

  • שאטו פילה בקר 75 ₪ ל-100 גרם

    מח עצמות ובטטה צלויה

  • דג שלם במעשנה 60 ₪ ל-100 גרם

    ירקות צלויים בגריל, רוטב יין לבן, שום ועגבניות

שף תומר טל

להזמנת
שולחן