תפריט ערב

  • לחמים עבודת יד שלנו 48

    לחם מחמצת, מופלטת זעתר, קרקר תרד ופוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים וקונפי שום, קרם חציל שחור לבן, פלפלים חריפים ושום קונפי, שמן זית נבאלי

  • פארידה על האדרה 125

    קצבושי בוניטו שלנו, קוויאר מנחל דן, צנון שחור בקושו יוזו, מיץ לימון ועלים ארומטיים

  • סלט ג'ורג' וג'ון 86

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, אגסים ותערובת גרעינים

  • פלמידה כבושה מעושנת קלות 98

    צ'יפס תפוח אדמה ראטה, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי דג ים 98

    קושו הדרים, פומלה "בקבוקים", ויניגרט תפוזי דם ובזיליקום סגול, עלי כותרת של ורדים אורגנים מרוססים במי זהר

  • טרטר טונה בלופין 98

    רוטב כורכום טרי ותפוז סיני, ויניגרט חלפניו ושאר הירקות

  • קולורבי צלוי ומעושן 84

    שמן עירית, גבינת פטה, זעתר טרי, גרנדין ותבלין דואה

  • טרטר בקר 128

    פטריות שיטאקי צליות במרווה, איולי חמאה חומה, ציר בקר ובריוש מח עצם

  • טלה צלוי בבישול ארוך 194

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • נתח בשר 184

    צלוי בג'וספר, שורש פטרוזיליה מזוגג בציר בקר, בצל ירוק ופירה תפוח אדמה באטר ושורשים

  • פיצ'י קלמארי ותמנון 158

    חמאת אנשובי, פטרוזיליה ושום, יין לבן, ביסק סרטנים, חלמון ביצה וראשי קלמרי פריכים

  • טורטליני בצק רבוך 138

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום שחור ואפונת גינה, טוויל גבינת פקורינו צעירה

  • לוקוס לבן 198

    פילה צלוי בפחם, קרם עגבניות שרי תמר, עגבניות מגי לחות, אבקת עגבניות, עראייס סוקה, קבב לוקוס, קרם חציל מוקצף, פלפל שיפקה, בטן, לחי ומצח לוקוס משופדים על עצם, חומוס גרגירים ורוטב מי חציל שרוף

  • סינטה טלה 215

    צלויה בפחם עם רוטב קרמל זרעי כוסברה, פילה ושומן קצוצים לקבב, טחינה פיסטוק ופטרוזיליה, 
צוואר טלה בטורטליני, ציר עוף חום ושורשי כוסברה ארומטים

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל



לבירור אירוע פרטי

דילוג לתוכן