תפריט ערב

  • טלה צלוי בבישול ארוך 210

    גלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • פילה בקר 230

    צלוי בג'וספר, צ'ימיצ'ורי קלאסי, רוטב פטריות שיטאקי ובצל ירוק, תפוח אדמה בשני מרקמים, גראטן פריך ופירה קטיפתי

  • טורטליני בצק רבוך 160/110

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום חום וברוקומיני, טוויל גבינת פרמז'ן

  • לוקוס צלוי בפחם 220

    לוביה בעשן, בר בלאן ליים, שמן פטרוזיליה וקוויאר מיובש, לוקוס בטמפורה בגלייז מי חצילים, חסה אייסברג ועשבי תיבול

  • אסאדו 250

    מעושן בפחם ועשבי תיבול, מבושל לילה בנוזלים של עצמו ורכז רימונים, בטטה יפנית עטופה בשום פריך, פאף דוחן, בורגול ופטרוזיליה

  • נתח על העצם 75 ל100 גרם

    צלוי בפחם, ציר בקר, מח עצם, פירה וירוקים

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל