תפריט ערב

  • לחמים עבודת יד שלנו 48

    לחם מחמצת, מופלטת זעתר, קרקר תרד ופוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים וקונפי שום, קרם חציל שחור לבן עם שמן זית נבאלי, פלפלים חריפים ושום קונפי

  • דג על האדרה 135

    קצבושי בוניטו שלנו, קוויאר מנחל דן, לפת קטנה בקושו יוזו, מיץ לימון ועלים ארומטיים

  • סלט ג'ורג' וג'ון 86

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, נקטרינה ותערובת גרעינים

  • פלמידה כבושה מעושנת קלות 108

    צ'יפס תפוח אדמה ראטה, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי דג ים 98

    קושו הדרים, פומלה "בקבוקים", ויניגרט תפוזי דם ובזיליקום סגול, עלי כותרת של ורדים אורגנים מרוססים במי זהר

  • טרטר טונה בלדר אבטיח 98

    החלק הלבן של האבטיח מוחמץ, ויניגרט אבטיח, לואיזה ובזיליקום סגול

  • קולורבי צלוי ומעושן 84

    שמן עירית, גבינת פטה, זעתר טרי, גרנדין ותבלין דואה

  • טרטר בקר 138

    פטריות שיטאקי צליות במרווה, איולי חמאה חומה, ציר בקר ובריוש מח עצם

  • טלה צלוי בבישול ארוך 194

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • נתח קצבים 184

    צלוי בג'וספר, צ'ימיצ'ורי קלאסי, תפו"א בשני מרקמים, גראטן פריך ופירה קטיפתי, ציר בקר

  • טורטליני בצק רבוך 148

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום שחור ואפונת גינה, טוויל גבינת פקורינו צעירה

  • לוקוס לבן 198

    פילה צלוי בפחם, קרם עגבניות שרי תמר, עגבניות מגי לחות, אבקת עגבניות, עראייס סוקה, קבב לוקוס, קרם חציל מוקצף, פלפל שיפקה, בטן, לחי ומצח לוקוס משופדים על עצם, חומוס גרגירים ורוטב מי חציל שרוף

  • סינטה טלה 215

    צלויה בפחם עם רוטב קרמל זרעי כוסברה, פילה ושומן קצוצים לקבב, טחינה פיסטוק ופטרוזיליה, צוואר טלה בטורטליני, ציר עוף חום ושורשי כוסברה ארומטים

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל



Book a Private Event

Skip to content