Lunch Menu

  • Business lunch 135
  • Bread

    Focaccia, Jaffa Bagel, Chagai's Sourdough Bread, Spicy Peppers and our Black & White Eggplant cream

  • George & John Salad

    Vinaigrette, Lime & Honey Sauce and Black Pepper

  • Charcoal Grilled Kohlrab

    Chives Oil, Feta, Hyssop Leaves and "Du'ah" spice

  • Amberjack Sashimi

    Burnt Nectarines Salsa and Pickled Ginger

  • Thinly Chopped Fish

    Wrapped in Vermicelli Noodles, Sided with Persian Lemon Vinaigrette

  • Denver – Cut Carpaccio + 20

    Green Leaves Salsa and Parmesan

  • Goose Liver Terrine + 30

    Figs Comfiture and Brioche

  • Potato Gnocchi and Homemade Ricotta

    Jerusalem Artichoke Sauce and Jerusalem Artichoke Chips

  • Spinach Dumplings, Burnt Onion and Pistachio

    Mushroom Broth and Green Onion on the Grill

  • Lamb Kebab

    Nan Bread, Burnt Onion and Tomato, Leaves Salad and Yoghurt

  • Whole Sea Bass 70 NIS per 100 g

    Roasted in Pumpkin Glaze for 72 Hours, Served with Greens in White Wine & Garlic

  • Roasted Steak on the Bone 75 NIS per 100 g

    Bone Marrow and Greens

  • Rose Yoghurt 50

    Yoghurt Cream, Rose Financier and Yoghurt Ice-Cream

  • Cheese and Fruits Platter 45
  • Chocolate Mousse 50

    Crème Patisserie and with Coffee, Chocolate Brownies and Walnuts, Caramel Ice-cream and Almond Crumble

  • * The menu is daily and may be changed
  • ** The dishes and prices may be changed from time to time

Chef Tomer Tal

  • סלט ג'ורג' וג'ון

    ויניגרט ליים דבש, פלפל שחור

  • קולרבי צלויים על מלח ובפחם

    שמן עירית, פטה, תבלין "דואה" ועלי זעתר

  • סשימי אינטיאס

    סלסת נקטרינות שרופות וג'ינג'ר מוחמץ

  • ניוקי תפוח אדמה וריקוטה ביתית שלנו

    רוטב ארטישוק ירושלמי וצ'יפס ארטישוק ירושלמי

  • כיסוני תרד, בצל שרוף ופיסטוקים

    ציר פטריות ובצל ירוק מהגריל

  • קבב טלה

    לחם נאן, בצל ועגבניות שרופים, סלט עלים ויוגורט

  • פילה לוקוס במשרה יוגורט ועשבים +20

    תרד, בצל חרוך ופיסטוקים בציר דגים ועגבניות

  • פסטה פיצ'י וקלמארי +25

    קונפי תפו"א, גרידת לימון, זעתר, יין לבן וקלמארי פריכים

  • לברק שלם 70 ₪ ל- 100 גר'

    צלוי בגלייז דלעת 72 שעות, מחבת ירוקים ביין לבן ושום

  • סטייק על עצם צלוי במשקל 75 ₪ ל-100 גר'

    מח עצמות ומחבת ירוקים

  • יוגורט ורדים 50

    קרם יוגורט אוורירי, פיננסייר ורדים וגלידת יוגורט

  • צלחת גבינות ופירות 45
  • מוס שוקולד 50

    קרם פטיסייר קפה, בראוניז שוקולוד ואגוזי מלך, גלידת קרמל וקראמבל שקדים

  • יין צהרים 105/32
  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל