תפריט ערב

  • לחמים עבודת יד שלנו 55

    לחם מחמצת, מופלטת זעתר, קרקר תרד ופוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים וקונפי שום, קרם חציל שחור לבן עם שמן זית נבאלי, פלפלים חריפים ושום קונפי

  • דג תוכי על האדרה 140

    קצבושי בוניטו שלנו, קוויאר מנחל דן, סלט פירות בוסר, עלים ארומטיים

  • סלט ג'ורג' וג'ון 90

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, נקטרינה ותערובת גרעינים

  • דג ים כבוש ומעושן קלות 110

    צ'יפס תפוח אדמה ראטה, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי דג ים 110

    קושו הדרים, פומלה "בקבוקים", ויניגרט תפוזי דם ובזיליקום סגול, עלי כותרת של ורדים אורגנים מרוססים במי זהר

  • טרטר טונה 110

    מחלקים שמנים של הטונה, בשלוש וריאציות, אבקת פטריות ופלפל סצ'ואן, איולי קצבושי, כוסברה וקיצוצים דקים, קוויאר ישראלי

  • סשימי טונה "לואין רזה" 120

    סלסת בצל מעושן וג'ינג'ר, וואסבי ישראלי וקוויאר מיובש, שמן זית

  • טרטר טונה בלופין בלדר אבטיח 110

    החלק הלבן של האבטיח מוחמץ, ויניגרט אבטיח, לואיזה ובזיליקום סגול

  • בטטה יפנית לבנה 90

    מאודה ומעושנת, ויניגרט רימונים, מיץ לימון ושמן עירית, אבקת גבינת גדילן מיובשת

  • טרטר בקר 140

    פטריות שיטאקי צלויות במרווה, איולי חמאה חומה, ציר בקר ובריוש מח עצם

  • טלה צלוי בבישול ארוך 210

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • נתח קצבים 220

    צלוי בג'וספר, צ'ימיצ'ורי קלאסי, תפו"א בשני מרקמים, גראטן פריך ופירה קטיפתי, ציר בקר

  • טורטליני בצק רבוך 160/110

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום שחור וברוקומיני, טוויל גבינת פקורינו

  • לוקוס לבן 240

    פילה צלוי בפחם, קרם עגבניות שרי תמר, עגבניות מגי לחות, אבקת עגבניות, עראייס סוקה, קבב לוקוס, קרם חציל מוקצף, פלפל שיפקה, בטן, לחי ומצח לוקוס משופדים על עצם, חומוס גרגירים ורוטב מי חציל שרוף

  • סינטה טלה 240

    צלויה בפחם עם רוטב קרמל זרעי כוסברה, פילה ושומן קצוצים לקבב, טחינה פיסטוק ופטרוזיליה, צוואר טלה בטורטליני, ציר עוף חום ושורשי כוסברה ארומטים

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל



Book a Private Event

Skip to content