תפריט ערב

  • לחם 38

    פוקאצ'ה, בייגלה שומשום ולחם מחמצת של חגי, חמים מהתנור, פלפלים חריפים קלופים, חציל שחור-לבן

  • סלט ג'ורג' וג'ון 70

    ויניגרט ליים ודבש פלפל שחור, מיקס חסות פריכות ותערובת גרעינים

  • קולרבי צלויים על מלח ובעשן פחמים 75

    ויניגרט רימונים, שמן עירית, תבלין דואה וגבינת פטה

  • סלט אגסים 75

    גבינת בושה, ויניגרט קינמון וזרעי כוסברה, אגוזי מלך

  • טרטר בקר 90

    פטריות שיטאקי צלויות, איולי חמאה חומה, מח עצם ובצלים חרוכים

  • סשימי אינטיאס 90

    רוטב תפוזי דם וזעפרן, סלט קיצוצים קטנים וקוויאר ישראלי

  • טרטר בן גוריון 80

    ציר פלפלים מעושנים ואפרסמון מוחמץ

  • טטאקי פלמידה לבנה 80

    תפוח אדמה מדורה, שום ירוק של תחילת עונה, קרם חלמונים וגרידת לימון

  • טרטר טונה בחסה ליטל ג'אם 85

    עטוף בצנון דייקון, רוטב תפוזים ולימון פרסי

  • תמנון פרוס דק 85

    סלט פטרוזיליה ושקדים, רמולד, תפו"א וויניגרט סחוג ירוק

  • דג שלם 65 ₪ ל-100 גרם

    צלוי בגלייז דלעת 72 שעות, מחבת ירוקים ביין לבן ושום

  • סטייק על עצם צלוי במשקל 70 ₪ ל-100 גרם

    מח עצם, פירה חלק

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל

לבירור אירוע פרטי

דילוג לתוכן