אודות
מסעדת ג'ורג ' & ג'ון מגישה מנות בהשראת ישראל המודרנית, יחד עם השפעות ים תיכוניות רחבות, המוגשות באווירה הייחודית של האתר ההיסטורי הגדול של המסעדה הראשונה שנפתחה מחוץ לחומות יפו בשנת 1866.
השף הבכיר, תומר טל, הקים לתחייה מסעדה היסטורית זו באמצעות טכניקות בישול ייחודיות, כולל עישון, צלייה, החמצה ושימוש בצמחי מרפא מקומיים ובעלי מוצרים איכותיים. השף תומר הוא אחד מגדולי השפים המובילים בישראל עם ניסיון מהמסעדות הישראליות המובילות בארץ.
ג'ורג ' & ג ' ון שואב מהסיפור ההיסטורי העשיר של האחים דריסקו, שרכשו בית אבן בן שלוש קומות לפני 150 שנים, כדי להגשים את החלום שלהם לפתוח "Le Grand Hotel". ב-1870 המלון הראשון מחוץ לחומות יפו נפתח לקהל הרחב ואירח את העשירים של אמריקה, אנגליה וגרמניה.


