תפריט צהריים – ימי שבת

עיקריות

  • פילה דג ים 188/220

    בר בלאן חמציץ, חמאה חומה, אפונת שלג, טרין תפוח אדמה

  • פפרדלה טלה 178

    פסטה פפרדלה, קווטלי צוואר טלה ועשבי תיבול

  • פילה בקר 240

    ציר בקר, הל שחור, כורכום טרי ותפוח אדמה קונפי בחמאה

  • לברק פרפר 190

    חמאה חומה וצלפים, תבשיל חומוס וכרובית

  • פריים ריב 78 ל-100 גרם


    אנטריקוט על העצם לצד ארטישוק בריגול

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם