"ג'ורג' וג'ון": מסעדת העילית מיפו שזכתה לתואר הגבוה ביותר בעולם
מתוך: גלובס 22.12.2022
מסעדת הבית של מלון "דריסקו", הממוקמת בניין לשימור יפהפה ביפו, היא ממוסדות הקולינריה העילית בישראל, שזכתה לתארים הגבוהים ביותר בעולם האוכל • עשרות המנות המרכיבות את התפריט מבוססות ברובן על דגים, והן משלבות טכניקות בישול מסורתיות עם מודרניות, וחומרי גלם מקומיים עם בינלאומיים.
זהו סיפורו של המטבח המקומי העכשווי על קיבוץ הגלויות שבו, הזוכה לפרשנות יצירתית של שף שפיתח שפה ייחודית, בנראות ובטעם. טל משלב בין ישן לחדש, בין נמוך לגבוה, לוקח טעמים מוכרים מהבית ומעביר אותם לזירה המודרנית, המקצועית, של מסעדה עילית. כל אלה הופכים אותו לאחד הקולות המעניינים ביותר כרגע בקולינריה הישראלית.