מסעדת ג'ורג' וג'ון של תומר טל במקום השישי בדירוג סן פלגרינו

מתוך: טיים אאוט 13.07.22

הביקורת הזאת הייתה צריכה להכיל שבע מילים: סיגר לוקוס, טורטליני בצק רבוך ופסטה סרטנים. תוסיפו "וואו" על כל אחת מהן ותתחילו להבין את הפסגה הקולינרית אליה הגיעו ג'ורג' וג'ון והשף תומר טל. זאת הייתה הארוחה הכי טובה שאכלנו השנה עד כה. 

 יש לא מעט מסעדות טובות בעיר. יש בהן מנות מצויינות. ג'ורג וג'ון היא לגמרי אחת מהן. מסעדה שכל מנה שתזמין, תהיה חגיגה. ועדיין, יש כאן שלוש מנות שהן דרגה בפני עצמן. כאלו שמייצרות אפקט וואו שמתפוצץ בפה ומטריף את בלוטות העונג. סיגר לוקוס, טורטליני בצק רבוך ופסטה סרטנים.