המסעדה מגישה מנות בהשראת ישראל המודרנית, יחד עם השפעות ים תיכוניות רחבות, המוגשות באווירה הייחודית של המלון ההיסטורי והיוקרתי דריסקו תל אביב יפו, אשר היה למלון הראשון שנפתח מחוץ לחומות יפו בשנת 1866. שלל תארים קטפו המסעדה ושף המסעדה, תומר טל, בין היתר: המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2019 – "WALLA.COM”, השף המבטיח של השנה – “גומיו ישראל", המסעדה השנייה הטובה בישראל ואחת מ-1,000 הטובות בעולם – "LA LISTE”
"המיקום החדש שלי והקירבה לים הם מקור השראה עצום עבורי. הים הוא 'ספק' שמפתיע אותי כל בוקר מחדש והוא אינסופי. אני אוהב ניקיון על הצלחת. לתת לחומר גלם הטריים לדבר בעד עצמם בלי יותר מידי מניפולציות".