תפריט ערב

  • סקירט סטייק 210

    צלוי בג'וספר, קרעה, ירק ממשפחת הדלועים בגלייז עגבניות וקשיו

  • טלה צלוי בבישול ארוך 210

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • נתח קצבים 220

    צלוי בג'וספר, צ'ימיצ'ורי קלאסי, רוטב פטריות שיטאקי ובצל ירוק , תפו"א בשני מרקמים, גראטן פריך ופירה קטיפתי, ציר בקר

  • טורטליני בצק רבוך 110/160

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום שחור וברוקומיני, טוויל גבינת פקורינו צעירה

  • לוקוס לבן 220

    פילה צלוי בפחם, קרם עגבניות שרי תמר, עגבניות מגי לחות, אבקת עגבניות, עראייס סוקה, קבב לוקוס, קרם חציל מוקצף, לוקוס פריך בטמפורה, עלי חסה, עשבי תיבול ושמן צ'ילי ארומטי

  • אנטריקוט טלה בראב תבלינים 240

    צלויה בפחם ברוטב קרמל זרעי כוסברה וציר טלה, בצל ממולא בפריקה וטלה קצוץ ושיפוד שקדי טלה בגלייז עגבניות צלויות

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל


דילוג לתוכן