תפריט ערב

  • פילה דג ים 188/220

    בר בלאן חמציץ, חמאה חומה, אפונת שלג, וטרין תפוח אדמה

  • צוואר טלה 178

    פטוצ'יני זעתר וחלמונים, פאנגרטטו וסצ'ואן, ז'ו עוף ולימון

  • פילה בקר 240

    ציר בקר, הל שחור, כורכום טרי ותפוח אדמה קונפי בחמאה

  • נתח קצבים 260/212

    בצל קונפי, רוטב קוניאק ופירה

  • לברק פרפר 190

    חמאה חומה וצלפים, תבשיל חומוס וכרובית

  • פריים ריב 78 ל-100 גרם


    אנטריקוט על עצם, לצד פירה וברוקומיני בג'וספר

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם