תפריט ערב

  • לחם 35

    פוקאצ'ה, בייגלה שומשום ולחם מחמצת של חגי, חמים מהתנור, פלפלים חריפים קלופים, חציל שחור-לבן

  • סשימי טרחון על האדרה 90

    רוטב תפוחי עץ, עלי טגטס ושמן זית קורינייקי

  • סלט ג'ורג' וג'ון 65

    ויניגרט ליים ודבש פלפל שחור, מיקס חסות פריכות ותערובת גרעינים

  • קולרבי צלויים על מלח ובעשן פחמים 70

    ויניגרט רימונים, שמן עירית, תבלין דואה וגבינת פטה

  • סלט שזיפים 70

    גבינת בושה צלויה, גרעיני דלעת, זרעי כוסברה ועלים ירוקים

  • טרטר בקר 85

    פטריות שיטאקי צלויות, איולי חמאה מזוקקת, מח עצם ובצלים חרוכים

  • סשימי אינטיאס 85

    ויניגרט מנגו וכפיר ליים, סלט מנגו בוסר וקוויאר ישראלי

  • טטאקי פלמידה לבנה 75

    בייגלה יפואי, סלסת עלי חזרת וחרדל, צ'ילי אדום, חציל שחור וגבינת קאימק

  • טרטר טונה בלו פין 80

    עטוף "בחלק הלבן" של האבטיח, סלסת טומטיליוס ושמן צ'ילי

  • תמנון פרוס דק 80

    סלט פטרוזיליה ושקדים, רמולד, תפו"א וויניגרט סחוג ירוק

  • טרטר אינטיאס בסלק דק 70

    רוטב סלקים וג'ינג'ר

  • טרין כבד אווז 100

    ריבת תאנים ובריוש

  • לברק שלם 70 ₪ ל-100 גרם

    בגלייז דלעת 72 שעות, מחבת ירוקים ביין לבן ושום

  • סטייק על עצם צלוי במשקל 75 ₪ ל-100 גרם

    מח עצם, פירה חלק

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל