תפריט ערב

  • לחמים עבודת יד שלנו 48

    לחם מחמצת ופוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים ושום, שמן זית נבאלי של פתורה, חמאת בצל מטוגן מוקצפת, זיתים מתובלים בפיגם

  • סלט ג'ורג' וג'ון 82

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, אגסים ותערובת גרעינים

  • פלמידה לבנה כבושה מעושנת קלות 98

    צ'יפס תפו"א ראטה, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי דג ים 98

    קושו יוזו, מיץ תפוחי עץ גרנט סמית שרופים, דפי תפוח עץ מוחמצים בלימון, שמן צ'ילי אדום ולאושטיאן

  • טרטר דג ים 98

    רוטב כורכום טרי ותפוז סיני, ויניגרט חלפניו ושאר הירקות

  • קולורבי צלוי ומעושן 84

    שמן עירית, גבינת פטה, זעתר טרי, ויניגרט רימונים ותבלין דואה

  • טרטר בקר 128

    פטריות שיטאקי צליות במרווה, איולי חמאה חומה, ציר בקר ובריוש מח עצם

  • תמנון פרוס דק 118

    צלוי בשומן טלה, טאקו תירס, רמולד וסלט עלים מתובל בסחוג ירוק

  • "ריזוטו" צנוברים וזעתר 88

    כרוב ניצנים צלוי בפחמים, גבינת פקורינו וסחוג סלרי

  • טורטליני בצק רבוך 140/90

    ממולא בציר פקורינו, חמאת שאלוט חום ורויון ושמן שום שחור

  • בשרים ודגים צלויים בג'וספר
  • סטייק על עצם 70 ₪ ל־100 גר'

    מח עצם, פירה חלק וסטייק ברוקולי

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם. ט.ל.ח

שף תומר טל