תפריט ערב

  • לחמים עבודת יד שלנו 55

    חם מחמצת, פוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים וקונפי שום, חלת בצל, קרם חציל שחור לבן עם שמן זית נבאלי, פלפלים חריפים ושום קונפי

  • סלט ג'ורג' וג'ון 90

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, נקטרינה ותערובת גרעינים

  • טרטר פארידה מקומית 110

    קרם עגבניות כתומות וחלפיניו, קציפת קונסומה עגבניות מגי

  • סשימי טורו טונה 301

    כחולת סנפיר מקומית, ויניגרט דלעת צלויה ויוזו, קוויאר מיובש, נשיקה מגחל

  • אלבקור כבוש ומעושן קלות 110

    צ'יפס תפוח אדמה ראטה, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי דג ים 110

    "לצ'ה דה טיגרה", חלב שקדים, ליים וכפיר ליים, עלי וואסבי ושיסו פריכים, כוסברה ושמן שאטה

  • טרטר דג ים 120

    עטוף במנגו בוסר, סלט סלרי, מנטה, קפיר ליים, כוסברה, בזיליקום תאילנדי, ויניגרט רוויון, שמן צ'ילי ולמון גראס

  • חציל סיני מוארך שרוף 90

    עטוף בגלייז דיבס וחוסרום, ענבים ירוקים מוחמצים וטחינת צנוברים

  • טרטר בקר 140

    פטריות שיטאקי צלויות במרווה, איולי חמאה חומה, ציר בקר ומח עצם

  • טטאקי סינטה בראב תבלינים 120

    עטוף בפלפל ירוק יבש, בריוש קלוי, איולי קצבושי ביתי, מלפפון חמוץ, פטרוזיליה פריכה וסלסה של בצל שרוף

  • שפיץ שייטל 210

    צלוי בג'וספר, קרעה, ירק ממשפחת הדלועים בגלייז עגבניות וקשיו

  • טלה צלוי בבישול ארוך 210

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • נתח קצבים 220

    צלוי בג'וספר, צ'ימיצ'ורי קלאסי, רוטב פטריות שיטאקי ובצל ירוק , תפו"א בשני מרקמים, גראטן פריך ופירה קטיפתי, ציר בקר

  • טורטליני בצק רבוך 160/110

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום שחור וברוקומיני, טוויל גבינת פקורינו צעירה

  • לוקוס לבן 220

    פילה צלוי בפחם, קרם עגבניות שרי תמר, עגבניות מגי לחות, אבקת עגבניות, עראייס סוקה, קבב לוקוס, קרם חציל מוקצף, לוקוס פריך בטמפורה, עלי חסה, עשבי תיבול ושמן צ'ילי ארומטי

  • סינטה טלה 240

    צלויה בפחם עם רוטב קרמל זרעי כוסברה, פילה ושומן קצוצים לקבב, טחינה פיסטוק ופטרוזיליה, צוואר טלה בטורטליני, ציר עוף חום ושורשי כוסברה ארומטים

  • פארידה צלויה 290

    בגלייז דלעת שבושל 72 שעות לצד ברוקולי צלוי

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל



לבירור אירוע פרטי

דילוג לתוכן