תפריט ערב

  • לחמים עבודת יד שלנו 48

    לחם מחמצת ופוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים וקונפי שום, שמן זית נבאלי של פתורה, חמאת בצל מטוגן מוקצפת, זיתים מתובלים בפיגם

  • בן גוריון על האידרה 135

    דאשי ביתי, צנון בוכרי מתובל בקושו יוזו ועלים ארומטיים, קוויאר מנחל דן

  • סלט ג'ורג' וג'ון 86

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, אגסים ותערובת גרעינים

  • פלמידה כבושה מעושנת קלות 98

    צ'יפס תפוח אדמה ראטה, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי דג ים 98

    קושו יוזו, פומלה "בקבוקים" מתובלת בלמון גראס ופינגר ליים , ויניגרט תפוזי דם ובזיליקום סגול, עלי כותרת של ורדים אורגנים מרוססים במי זהר

  • טרטר דג ים 98

    רוטב כורכום טרי ותפוז סיני, ויניגרט חלפניו ושאר הירקות

  • קולורבי צלוי ומעושן 84

    שמן עירית, גבינת פטה, זעתר טרי, גרנדין ותבלין דואה

  • טרטר בקר 128

    פטריות שיטאקי צליות במרווה, איולי חמאה חומה, ציר בקר ובריוש מח עצם

  • קבב לוקוס וטלה 145

    קרם חצילים ולאבנה, שמן שום ירוק וסלט עלים

  • דובר סול 230

    צרוב בחמאה מזוקקת, שום, פטרוזיליה ולימון, מחבת ארטישוק ירוק ולימון כבוש

  • טלה צלוי בבישול ארוך 194

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • נתח בשר 184

    צלוי בג'וספר, שורש פטרוזיליה מזוגג בציר בקר, שום ירוק ופירה תפוח אדמה באטר ושורשים

  • פיצ'י קלמארי ותמנון 158

    חמאת אנשובי, פטרוזיליה ושום, יין לבן, ביסק סרטנים, חלמון ביצה וראשי קלמרי פריכים

  • טורטליני בצק רבוך 138

    ממולא בקרם גבינת פקורינו, רוטב חמאה חומה שום שחור ואפונת גינה, טוויל גבינת פקורינו צעירה

  • לוקוס צלוי 186

    גרטן שורש סלרי, גבעולי סלרי חלוטים, בר בלאן דאשי ושמן עלי סלרי

  • טאקו אסאדו פרות שמנות 185

    צלוי בראב תבלינים, גוואקמולי חלפיניו ושעועית בטמפורה

  • סינטה טלה 215

    צלויה בפחם עם רוטב קרמל זרעי כוסברה, פילה ושומן קצוצים לקבב, טחינה פיסטוק ופטרוזיליה, 
צוואר טלה בטורטליני, ציר עוף חום ושורשי כוסברה ארומטים

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל



לבירור אירוע פרטי

דילוג לתוכן