תפריט צהריים

  • לחמים עבודת יד שלנו 48

    לחם מחמצת ופוקאצ'ה מתפוחי אדמה שרופים ושום, שמן זית קורנייקי של פתורה, חמאת בצל מטוגן מוקצפת, זיתים מתובלים בפיגם

  • סלט ג'ורג' וג'ון 82

    ויניגרט דבש מתובל בגרידת הדרים ופלפל שחור, חסות פריכות, אגסים ותערובת גרעינים

  • פלמידה לבנה כבושה ומעושנת קלות 98

    צ'יפס תפו"א ראטה, קרם חצילים שחור וגבינת קפיר

  • סשימי אינטיאס 98

    קושו יוזו, מיץ תפוחי עץ גרנט סמית שרופים, דפי תפוח עץ מוחמצים בלימון, שמן צ'ילי אדום ולאושטיאן

  • קרפצ'יו פטריית רעמת האריה צלויה 88

    אגוזי לוז מוחמצים, "בייקון" פטריות מלך היער פריכות, ציר פטריות ואיולי חמאה חומה

  • טרטר בקר משייטל 128

    אנשובי מעושנים, שמן זית ומח עצם, פסטו פיסטוק ואורוגולה, לחמניית בריוש מוברשת בציר בקר

  • שפונדרה טלה צלויה בבישול ארוך 174

    בגלייז ציר טלה וקרמל תבלינים, לחוח, עלים פריכים, בוטנים וקטשופ שיפקה ירוק

  • סטייק דנבר קאט מיושן 168

    צלוי בג'וספר, חסה ליטל ג'אם בפחמים, מתובלת בבר בלאן פרמז'ן, קיגל אטריות וערמונים

  • קאווטלי קלמארי ופרושוטו טלה 148

    חמאת אנשובי, פטרוזיליה ושום, יין לבן, ביסק סרטנים וחלמון ביצה

  • טורטליני בצק רבוך 138

    שמנת חמוצה מיובשת בחיתול בד, חלב ארטישוק ירושלמי, חמאה חומה, פירורי בריוש ושמן בצל ירוק

  • שיפוד בר ים צלוי 176

    לב ארטישוק בחמאת מרווה, אפונים במחבת קלאסי, חלב שקדים, מתובל בשום ולימון

  • *התפריט הינו יומי ונתון לשינויים
  • ** המנות והמחירים עשויים להשתנות מפעם לפעם

שף תומר טל