המתחם הקולינארי של ג'ורג' וג'ון

בקומת הכניסה של מלון דריסקו שבמושבה האמריקאית, שוכנת מסעדת ג'ורג' וג'ון המוערכת ועתירת השבחים של השף תומר טל.

ג'ורג' וג'ון מציעה תפריט ישראלי עדכני ועכשווי, המתכתב עם עונתיות ומקומיות, ומציע אוכל בוגר ויצירתי באווירה המשלבת בין הקולוניאליזם העל זמני של המבנה לתל-אביב של היום.

לצד המסעדה קיימת קומת הסעדה פרטית ואקסקלוסיבית, המנותקת מהמהסעדה מבית ג'ורג' וג'ון. בקומה זו ממוקמים One Table – שולחן עגול לחוויה גסטרונומית עילית מותאמת אישית ו-Private Room – חדר פרטי לארוחות משפחתיות, אירועים בוטיקיים או פגישות עסקיות.

GEORGE & JOHN

Modern Cuisine by Chef Tomer Tal

PRIVATE ROOM

By George & John

THE GARDEN

By George & John

כותרת שקופית 1
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית סילט אגמטן.
לחץ כאן
כותרת שקופית 2
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית סילט אגמטן.
לחץ כאן
כותרת שקופית 3
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית סילט אגמטן.
לחץ כאן
שקופית קודמת
שקופית הבאה

החדר הפרטי המעוצב החדש של מסעדת ג'ורג' וג'ון ממוקם בקומת הסעדה פרטית ואקסקלוסיבית בחלל היסטורי ששימש כחדר אחסון היין והאלכוהול של מלון ירושלים ההיסטורי. במרכז החדר שולחן אבירים רחב ולצידו סלון אינטימי לאירוח, הממוקמים אל מול מטבחו הפתוח של השף תומר טל.

החדר- המיועד לאירוח של שמונה עד 24 אורחים- כולל ציוד אור קולי איכותי ואידיאלי לאירועי חברה, פגישות עסקיות, גיבוש, ארוחות משפחתיות, ימי הולדת, סדנאות, ישיבות ועוד כשלאלו מתלווה תפריט מסעדת המסעדה, הניתן להתאמה בהתאם לאופי האירוע.

"המיקום החדש שלי והקירבה לים הם מקור השראה עצום עבורי. הים הוא 'ספק' שמפתיע אותי כל בוקר מחדש והוא אינסופי. אני אוהב ניקיון על הצלחת. לתת לחומר גלם הטריים לדבר בעד עצמם בלי יותר מידי מניפולציות".